Data postarii 2013-05-19      Subiect: Tatuajele inlocuiesc parolele      Categorie: WEB

Tatuajul electronic si pilula ce iti transforma corpul in parola

 

            Tatuajul electronic si pilula care iti transforma corpul intr-o parola sunt tehnologiile dezvaluite de oficialii

companiei Motorola.

 

Tatuaj electronic

 

           Tatuajul electronic este realizat din circuite electronice flexibile care sunt atasate de pielea purtatorului cu ajutorul unui timbru de cauciuc, relateaza dailymail.co.uk. Numite Biostamps aceste tipuri de tatuaje au fost prezentate de Regina Dugan, vicepresedintele echipei de cercetare de la Motorola.

 

           Tatuajele au fost create de o companie din Massachusetts - MC10 in scopuri medicinale pentru a supraveghea starea de sanatate a unui pacient, insa oficialii de la Motorola cred ca pot fi folosite pentru a inlocui parolele. Dispozitivele ar urma sa confirme identitatea purtatorului si sa te logheze imediat in conturile de pe telefoanele mobile si chiar tablete.

           O alta idee prezentata de Dennis Woodside, seful Motorola este pilula care iti transforma corpul intr-o parola. Pastila Proteus Digital Health contine un cip care emite un semnal atunci cand este inghitita. Semnalul va fi preluat de telefoanele mobile pentru a verifica daca purtatorul este corectul posesor al gadgetului sau al contului respectiv. Pastila poate fi inghitita si cate 30 de zile la rand fara niciun fel de problema sustin cei de la Motorola.

 

           Dennis Woodside a confirmat pentru cei prezenti la o conferinta ca se lucreaza la un telefon revolutionar Moto X ce va fi fabricat in Texas, Statele Unite. Telefonul, un dispozitiv ce va concura cu iPhone si Samsung Galaxy va fi lansat in luna octombrie, insa ar putea fi disponibil din aceasta vara, potrivit informatiilor oferite de Dennis Woodside.

www.dlsit.ro   >> design - linux - servicii - it.ro Pentru orice problema tehnica contactati-ne