Data postarii 2012-06-26      Subiect: Virusi informatici 2012      Categorie: Probleme PC

Virusi informatici in 2012 

Stuxnet – este un virus a carui efecte sunt foarte reale. Virusul iti mananca memoria – odata infectat, sistemul te va alerta ca nu mai ai memorie pe calculator. Stuxnet creeaza fisiere junk care continua sa se mareasca. Ram nit – este un virus destul de puternic, lansat in 2011, care ataca fisierele executabile.

 

Webmoner – un virus similar cu Ram nit, creeaza fisiere fantoma Kolab – este un virus care vine pe chat-ul de pe Facebook si se multiplica. Kolab vine sub forma unor linkuri false, care te pun sa downloadezi o poza care este virusul.

 

FakeAV – un virus puternic aparut acum 2 ani. Virusul foloseste aplicatii de securitate false care ii avertizeaza pe utilizatori ca sistemele lor au fost infectate si ii pune sa activeze antivirusi falsi.

 

Slugin – este un virus care te umple de spam-uri. Slugin trimite mailuri spam la toate contactele tale.

 

BitCoinMiner/DorkBot – virusul chiar reuseste sa stoarca bani din conturile tale, aflandu-ti pinurile. Virusul isi atrage victimele prin poze cu femei dezbracate.

 

MacSecurity – virusul are 5 variate periculoase: MacDefender, MacGuard, MacProtector, MacShield si MacSecurity. Are acelasi caracter ca si FakeAV, furand bani de la utilizatori prin linkuri false.

 

Virusi Android – infecteaza telefoanele android, prin aplicatii false.

www.dlsit.ro   >> design - linux - servicii - it.ro Pentru orice problema tehnica contactati-ne