Telecomanda universala HUB Wi-Fi BroadLink RM4 Pro, Compatibil cu Google Home, Alexa & IFTTT

Telecomanda universala HUB Wi-Fi BroadLink RM4 Pro, Compatibil cu Google Home, Alexa & IFTTT

Telecomenzi

236 lei299 lei

Reducere 21%

Catre Magazin

Profita chiar acum de 21% reducere la Telecomanda universala HUB Wi-Fi BroadLink RM4 Pro, Compatibil cu Google Home, Alexa & IFTTT.
Controlati dispozitivele cu infrarosu si cele radio de pe smartphone. Cu ajutorul aplicatiei, puteti porni sau opri aparatele de la distanta sau va puteti programa dispozitivele sa functioneze cand doriti. Il puteti controla cu usurinta de oriunde, oricand, prin intermediul aplicatiei mobile. Suporta peste 80.000 dispozitive cu Wi-Fi, IR sau RF, inclusiv televizoare, DVD playere, aparate de aer conditionat, perdele electrice, lmpi si dispozitive audio etc. Puteti crea scene personalizate, ce pot fi controlate de la distanta, prin aplicatia Android/iOS (e-Control/BroadLink). Actiuni conditionate de alte dispozitive (cum ar fi senzori de umiditate, de temperatura etc.) Infrarosu IR, Wi-Fi, Wireless RF. *Nu este compatibil cu dispozitivele cu cod saritor (jumping-code). Verificat ...

Alte produse de la Casesmart

Copyright © dlsit.ro
Proprietarul site-ului dlsit.ro nu este raspunzator de calitatea produselor, de preturi sau de livrari. Toate acestea cad in sarcina magazinelor partenere.