Consultanta ITData postarii: 2012-02-09

Raspunsul dat de echipa DLSit prin: andrei

Cred ca e virus si se repara. Apare o alerta care te duce la mesajele respective cu scaderea vitezei de rotatie si celelalte chestii. Daca apesi butonul "de reparare" iti da mesaj un mesaj -parca - ca nu este posibil. In plus apar multe ferestre aiurea cu tot felul de mesaje. Nu mai stiu exact dar cred ca am rezolvat cu SUPERAntiSpyware si a gasit asta:

Trojan.Agent/Gen-Surchar D:\DOCUMENTS AND SETTINGS\ALL USERS\APPLICATION DATA\1KALMIG2KB7FZP.EXE

Trojan.Agent/Gen-RogueAntiSpy D:\DOCUMENTS AND SETTINGS\ALL USERS\APPLICATION DATA\TRFNNMNFIOGHADL.EXE

Trojan.Agent/Gen-RogueAntiSpy D:\DOCUMENTS AND SETTINGS\ADMINISTRATOR\LOCAL SETTINGS\TEMP\WPBT0.DLL

Cred ca se poate folosi si Spybot - Search and Destroy pentru a dezactiva incarcarea virusului la pornirea calculatorului, din Tools-System Startup. Nu este un virus prea dificil - daca nu a fost cumva imbunatatit intre timp.

Dupa ce scapi de virus trebuie sa revii la setarile corecte de prin registrii, sa iti apara task manager, programs, iconitele de pe desktop.

Intrebarea adresata de utilizatorul: cristian

Aseara a clacat brusc al meu laptop. Inca mai incarca sistemul, dar...nu se mai vad programele instalate (la Programs imi apare dezactivat), iar la System Check imi apar urmatoarele mesaje sinistre de Error report...

Descrierea pe larg a problemei:

Aseara a clacat brusc al meu laptop. Inca mai incarca sistemul, dar...nu se mai vad programele instalate (la Programs imi apare dezactivat), iar la System Check imi apar urmatoarele mesaje sinistre de Error report:

1. Hard drive rotational speed decreaased by 20% Critical
2. Drive CV initializing error Warning
3. Disk drive C:\ is unreadable Critical
4. System files are damaged. System is unstable Warning
5. GPU RAM temperature is critically high. Urgent RAM memory optimization... Warning
6. The problem may cause errors while loading your operating system Warning
7. RAM memory speed decreased significantly and may cause a system failure Critical


De asemenea, imi mai apare un text box in care scrie ca
Files indexation process failed.
Ce poate sa fie ?
Cadere hardware sau un virus (mai ales ca, la un moment dat, tot aseara, Mc Affee mi-a semnalat ceva cu un virus, C:/Documents and Settings\All Users\Application Data\7PRKluQl3VlqbP
Detected As: FakeAlertgrb
Stete: Deleted

Sigur ca daca sursa problemelor ar fi exclusiv software, va trebui sa recurg, probabil, la clasicul Format C: si alte minuni. As vrea insa sa imi recuperea datele de pe partitiile D si E. Ce e de facut daca e totusi problema hardware ??? Defectiunea a fost precedata, cu cateva secunde inainte, de un blocaj, nu mai raspundea la comenzi, si imi apareau ferestre de eroare in cascada, nu se mai oprea.
Imi mai apare:
Failed to save all the components for the file :\\System32\\00004200. The file is corrupted or unreadable This error may be caused by a PC hardware problem


www.dlsit.ro   >> design - linux - servicii - it.ro Pentru orice problema tehnica contactati-ne