Despre noiEchipa Design - Linux - Servicii a aparut pe piata in anul 2012 avand ca scop usurarea si optimizarea muncii firmelor sau persoanelor fizice in domeniul de activitate IT in Bucuresti.

Baza ei o constituie o echipa tanara si devotata in ceea ce face.

Cunostintele noastre in acest domeniu sunt vaste prin investitiile continue in pregatirea si dezvoltarea profesionala.

Serviciile sau informatiile pe care le solicitati vor fi analizate de noi cu cea mai mare atentie, iar rezolvarile vor veni prompt.

Noi va punem la dispozitie serviciile necesare functionarii la nivel ridicat al structurii informatice existente din cadrul firmei, prin urmatoarele servicii tip:

   - Instalare/Mentenanta sistemelor de calcul (software, hardware);

   - Instalare / Mentenanta retea;

   - Consultanta periodica cu privire la noile software-uri folosite in cadrul firmei;

   - Gestionarea resurselor IT existente sau / şi celor ce urmeaza a fi achizitionate;

   - Configurare severe: file server, print server, proxy server, mail server, firewall, httpd, ftp. (Linux);

   - Configurare şi asamblare calculatoare;

Prin telefon, prin conectare de la distanta sau prin deplasarea la fata locului, suntem gata sa intervenim de fiecare data acolo unde situatia o cere.

Putem accepta orice provocare in domeniu, avand rezolvare pentru problemele importante ce pot aparea. Dumneavoastra va veti concentra numai asupra problemelor cu adevarat importante din activitatea specifica.

Suntem disponibili in orice moment din zi şi din noapte, pregatiti sa intervenim cu promptitudine in rezolvarea problemelor tehnice din cadrul firmei dumneavoastra.

Intretinerea continua a echipamentelor de catre personal calificat reduce frecventa incidentelor, prin atenuarea efectelor uzurii normale fizice şi morale a echipamentelor.

www.dlsit.ro   >> design - linux - servicii - it.ro Pentru orice problema tehnica contactati-ne