ADMINISTRARE SERVER LINUXServiciul (bazat pe distributii Fedora, CentOS sau RedHat) se adreseaza firmelor sau persoanelor fizice care au deja in folosinta un server Linux, sau care vor sa achizitioneze unul.

Acest serviciu se bazeaza pe abonament lunar sau la cererea clientului, daca server-ul este proprietatea DLS it, clientul nu este implicat financiar in mentenanta tehnica a server-ului.

Administrarea se face de la distanta sau local, in functie de cerintele fiecarui client.

Server-e Linux:

Gateway - servicii de NAT, routing, firewall, filtru de prioritizare si interzicere a traficlui spre Internet in reteaua locala, limitare de banda pentru upload si download de date etc.

Server de email - gazduire de adrese email, servicii SMTP si POP3 sau IMAP, interfata Webmail. Server VPN (Virtual Private Networking) pentru legatura intre doua sau mai multe sedii ale clientilor.

Server FTP - server bazat pe Linux pentru trasfer de date prin Internet.

File server - server care permite partajarea de fisiere in reteaua locala a clientului si accesul bazat pe anumite reguli. - Web server - server care permite afisarea in Internet a unuia sau mai multe site-uri web.

Pentru mai multe detalii privind instalarea si configurarea serviciilor unui server gasiti la pagina de servicii.Linux, servere, hacking, securitate web   www.dlsit.ro/Pentru orice problema tehnica contactati-ne