Monitorizare ServiciiDisponibilitatea site-ului, a serviciilor online si a serverelor dumneavoastra este foarte importanta pentru clienti.

De asemenea, functionarea retelei, a serverelor si a celorlalte echipamente de retea este importanta pentru angajatii dumneavoastra.

Pentru a ajunge la performante maxime, se incepe prin instalare si configurare si se continua prin utilizarea unui pachet de programe specializate nu numai in administrare servere Linux sau Windows.

In acest mod se poate monitoriza disponibilitatea oricarui echipament sau tip de serviciu din reteaua dumneavoastra.

Ce va oferim:

- monitorizare continua a serviciilor, la intervale de cel putin 5 minute.
- alerte prin email si/sau sms in cazul indisponibilitatii unui serviciu; configurarea lor se face pentru fiecare serviciu in parte si pentru diferite tipuri de erori (raspuns intarziat, incorect, incomplet, lipsa raspunsului, etc).
- rapoarte in ceea ce priveste monitorizarile
- verificari zilnice ale rapoartelor de sistem si log-urilor
- rularea zilnica a unor programe de detectie a eventualilor intrusi sau virusi in sistem (IDS - Intrusion Detection System).

In acest mod aveti posibilitatea sa fiti avertizat imediat ce apare o eroare sau indisponibilitate a echipamentelor si serviciilor dumneavoastra pentru putea lua masuri imediate cu efecte in reducerea consecintelor negative.

Pentru mai multe detalii privind instalarea si configurarea serviciilor unui server gasiti la pagina de servicii.Linux, servere, hacking, securitate web   www.dlsit.ro/Pentru orice problema tehnica contactati-ne