Google a majorat recompensele in bani

 

               Google a majorat recompensele in bani oferite specialistilor in securitate si hackeri care aleg sa raporteze vulnerabilitati de natura sa afecteze securitatea serviciilor Gmail, Wallet si conturi de utilizator Google.

 

Astfel, recompensa oferita pentru problemele semnalate la sistemul cross-site scripting responsabil cu gestionarea conturilor Google creste de la 3133.7 dolari la 7500 dolari, iar recompensa pentru raportarea altor bug-uri in domenii sensibile ca serviciile Google Wallet si Gmail este practic triplata, urcând de la 1337 la 5000 dolari. Raportarea problemelor de securitate grave, de natura sa permita ocolirea sistemelor de autentificare si furtul de informatii din conturile utilizatorilor este de acum recompensata cu 7500 dolari.

 

              Potrivit Google, programul de recompensare a vulnerabilitatilor descoperite in produsele si serviciile companiei s-a dovedit a fi un real succes, ajutând la descoperirea mai multor bug-uri si protejarea mai buna a utilizatorilor prin remedierea problemelor in timp util.

 

Google premiaza

 

 

             Inceput inca din anul 2010, programul bazat pe recrutarea de specialisti in securitate din afara companiei si recompensarea acestora cu premii in bani pentru bug-urile si deficientele semnalate se bucura deja de un palmares

bogat, cu mai mult de 1500 rapoarte validate pentru care Google a platit recompense in valoare totala de 828000

dolari, unui numar de peste 250 persoane.

 

Reward google

 

Google premiaza
  • Avem nevoie de ajutorul vostru, am trimis mai multe articole, astept raspuns 1 days ago