PC-ul miniatura de tip stick usb

 

Cauti un PC miniatura in forma de stick USB? Unul a aparut deja pe piata in timp ce un un altul mai

complex este pe drum.
Description: http://media.bestofmicro.com/ri-rikomagic-mk802,P-E-337874-1.jpg

      CNXSoft a realizat un mini-Pc USB ce dispune de Android 4.0 si cu un procesor Arm 10 SoC tactat la 1,5 GHz. Dispozitivul, numit Rikomagic MK802, include, de asemenea, un jack mini-HDMI pentru iesire video 1080p la un HDTV, un slot microSD, avand capacitatea maxima de stocare de 32GB, un port microUSB pentru alimentate si un port USB 2.0 Host.      Conectati un mouse si o tastatura wireless pentru dispozitiv, sursa de alimentare, si un cablu HDMI la televizor, si ai obtii un PC ieftin care ruleaza Android 4.0. Din moment ce acest lucru se bazeaza pe AllWinner A10, ai putea introduce, de asemenea, un microSD cu o distributie Ubuntu, Debian sau alta distributie Linux.       Dimensiunea reala a mini-PC-ul este 8.8 x 3.5 x 1.2 cm, si cantareste doar 200g. Alte specificatii includ un Mali 400 GPU, 512 MB de RAM, 4 GB de memorie interna, 802.11 b / g Wi-Fi, si suport pentru periferice wireless. Puterea de intrare este de 5V/2A. Dispozitivul poate fi achizitionat de la Aliexpress la un pret de 74$, fara transport.


      Pc-ul a aparut inaintea FXI Tech's Cotton Candy, care este asteptat sa apara candva in aceasta luna. Acest PC-stick-USB (FXI) este un pic mai scump, deoarece include un conector dedicat HDMI, astfel incat utilizatorii pot conecta direct la un HDTV fara a fi nevoie de un cablu. Aparatul va cuprinde, de asemenea un procesor Samsung Exynos 4210 dual-core ARM Cortex-A9 SoC tactat la 1.2 GHz, un GPU quad-core de 200 MHz Mali 400Mp, si 1 GB de RAM.      Candy Cotton este un sistem de calcul de genul USB-Stick ce permite utilizatorilor accesul direct la toate serviciile de cloud personale si de aplicatii, prin sistemul lor de operare preferat, in timp ce ofera o experienta consistenta pe orice ecran", se arata in descrierea produsului.
"Dispozitivul va servi ca si companion pentru smartphone-uri, tablete, si Notebook PC si Mac-uri , televizoare inteligente, set top box si alte dispozitive media cu stocare usb.      Specificatii suplimentare includ un slot de card microSD pentru adaugarea de pana la 64 GB de stocare, un micro port USB pentru conectarea perifericelor, USB 2.0 (mufa tata) de putere si de conectarea la dispozitive care suporta USB de stocare in masa, 802.11 b / g / n si Bluetooth 2.1 + conectivitate EDR.      USB-Stick-PC-ul poate rula Android 4.0 sau mai recente Ubuntu, si va sprijini Windows 8 atunci cand aceasta ajunge pe piata, candva in acest an.
Utilizatorii pot conecta chiar si acest dispozitiv in PC-ul personal ptr. a-l folosii ca suport de bootare.Cotton Candy va avea un pret de aproximativ 200$ cand va ajunge pe piata.


      La inceputul acestei saptamani, compania a declarat ca dezvolatarea acestui dispozitiv a fost amanata din cauza complexelor testari hardware si software.

PC-ul miniatura de tip stick usb
  • Avem nevoie de ajutorul vostru, am trimis mai multe articole, astept raspuns 1 days ago