Recuperare datelor de pe hardRecuperam date atat de pe purtatori de informatie functionali ce au distrugeri la logica sistemului de amplasare a fisierelor cat si de pe purtatori de informatie nefunctionali.

Orice recuperare de date este unicala asa ca fiecare necesita o solutie conform defectului care inseamna cunostinte in vaste domeniu, instrumente si experienta.

Mai jos sunt cele mai solicitate servicii:

Hard disc
Hard disc cu defect mecanic
Hard disc cu defecte logice
Hard disc cu defecte fizice
Hard disc cu firmware defect
Flash memory
USB flash drive
SD card
Multimedia card
Sony Memory Stick Pro si DUO
CD-RW/DVD-RW formatat accidental.
CD-RW/DVD-RW cu sesiunea nefinalizata.
Discuri fisurate si zgiriate.

Hard disc cu defect mecanic.

In aceasta categorie nimeresc hard discurile ale caror parti mecanice au defectiuni cu semnalmente de miros urat, piese arse, vibratii puternice ale unitatii, tentative de a porni motorul, scrasnete si zgomot urat, zgomot ritmic la partea mecanica.

Miros urat, piese arse, vibratii puternice ale unitatii, zgomot urat, zgomot ritmic la partea mecanica aceste sunt primele semne ca hardul este defect mecanic. In aceste cazuri pentru rezolvarea lor necesita piese de schimb. Problema e in aceea ca aceste piese sunt interschimbabile doar intr-o anumita masura care este descrisa in configuratia partii mecanice, de data si tara producerii. Noi avem un stoc destul de mare de piese de schimb iarin cazul cand nu le avem le cautam.

Hard disc cu defecte logice.

Defecte logice ale sistemului de amplasare a fisierelor se clasifica in:
Distrugerea de catre virusi a informatiei.
Pierderea datelor datorita rateurilor sistemului S.M.A.R.T.
Distrugerea a ROOT DIR, FAT table, MFT, MBR si BR...
Stergerea intentionata si neintentionata a datelor.
Formatarea accidentala a partitiei.

Pentru a vizualiza mai mult este necesar sa va autentificati (logati)Calculatoare, instalare, intretinere, servere, retele   www.dlsit.ro/ Pentru orice problema tehnica contactati-ne