SERVICII DE SECURITATE

Fie ca vorbim despre o simpla devirusare sau despre o analiza pe teme de securitate pentru anumite servere, echipa noastra isi propune sa va ajute sa va evaluati din punct de vedere al sigurantei sistemul dumneavoastra informatic.

Securitatea informatica presupune protejarea informatiilor si sistemelor informatice fata de accesul, utilizarea, publicarea, modificarea, distrugerea neautorizate. Protejarea informatiilor confidentiale este o cerinta de natura economica si in multe cazuri etica si morala.

Situatia in care informatii confidentiale legata de clientii, situatia financiara sau noua linie de produse ar ajunge la competitor, poate duce la pierderi financiare, procese sau chiar faliment.

Protejarea datelor in sistemele informatice

Simpla parola folosita de utilizatori la logarea in sistemul de operare nu este suficienta pentru protectia datelor, existand modalitati de pornire a calculatoarelor si accesarea datelor stocate chiar prin retea, de la distanta. Pentru protejarea eficienta a datelor stocate in calculatoare se folosesc softuri specializate de securitate it criptare, informatiile fiind imposibil derecuperat prin decriptare.

Expertii nostri in criptografie vor instala aplicatiile specifice, oferind in acelasi timp training pentru utilizatori, pentru o utilizare in conditii optime a acestor unelte de criptare. Protejarea retelelor

Retelele conectate la internet trebuiesc protejate de intruziuni/atacuri externe. Acest obiectiv este realizat prin folosirea unui firewall( software sau hardware).

In cazul in care aveti mai multe puncte de lucru sau doriti sa va conectati la calculatorul de la birou cand sunteti in deplasare, trebuie sa luati in considerare folosirea unei soluti de protejare a informatiilor vehiculate prin reteaua internet.

Va oferim solutii consacrate de protejare a datelor, ce cripteaza traficul in reteaua publica, facand astfel orice interceptare de date inutila.


Calculatoare, instalare, intretinere, servere, retele   www.dlsit.ro/ Pentru orice problema tehnica contactati-ne