SERVICII SISTEMESuntem o companie interesata in dezvoltarea pe piata serviciilor. Desi nu ne-am propus in obiectul principal de activitate al firmei sa va vindem tehnica de calcul, cererile de la clientii nostrii ne-au convins ca e bine sa avem pregatita mereu pentru dumneavoastra o oferta variata in acest domeniu.

servicii sisteme
SERVICII SERVEREAr fi multe de spus aici despre servere. Despre ce fac ele despre cum ne usureaza munca, functionalitatea lor, dar ar fi un pic inutil deoarece de la client la client apar cerinte specifice asupra configurarii unui server de mail de exemplu.
- administrarea domeniului si serverelor de infrastructura;
- administrarea prin politici centralizate a statiilor de lucru, actualizarea lor centralizata;

servicii servereSERVICII RETELISTICACablarea structurata este de fapt fundamentul unei retele performante precum si investitia principala de care depind celelate echipamente de retea.retelisticaSERVICII SECURITATEFie ca vorbim despre o simpla devirusare sau despre o analiza pe teme de securitate pentru anumite servere, firma noastra isi propune sa va ajute sa va evaluati din punct de vedere al sigurantei sistemul dumneavoastra informatic.
Securitatea informatica presupune protejarea informatiilor si sistemelor informatice fata de accesul, utilizarea, publicarea, modificarea, distrugerea neautorizate.
securitateCalculatoare, instalare, intretinere, servere, retele   www.dlsit.ro/ Pentru orice problema tehnica contactati-ne