Set 5 x Capcana cu lipici Pest-X-Defend impotriva gandacilor cu momeala inclusa gata de utilizare

Set 5 x Capcana cu lipici Pest-X-Defend impotriva gandacilor cu momeala inclusa gata de utilizare

Produse contra daunatori

19.99 lei29.99 lei

Reducere 33%

Catre Magazin

Profita chiar acum de 33% reducere la Set 5 x Capcana cu lipici Pest-X-Defend impotriva gandacilor cu momeala inclusa gata de utilizare.
Capcana cu lipici impotriva gandacilor si altor insecte taratoare Pest-X-Defend prinde eficient atat gândacii cat si alte insecte taratoare. Mod de utlizare Capcana cu lipici Pest-X-Defend impotriva gandacilor si altor insecte taratoare :1. Indepartati hartia de pe suprafata adeziva2.Plasati capcana intr-un colt al incaperii pe care doriti sa o protejati3.Daca in interval de 2-3 zile nu a prins nimic mutati capcana in alt loc.Beneficii client:-combate eficient atat gandacii de bucatarie cat si insectele taratoare;-nu contine substante toxice nu dauneaza sanatatii oamenilor si animalelor;-se foloseste usor are un efect rapid si de lunga durata.-momeala atractanta inclusaAvantaje produs:-se poate folosi chiar si in camera copiilor;-contine atractanti alimentari care imbunatat ...

Alte produse de la Pestrepeller

Copyright © dlsit.ro
Proprietarul site-ului dlsit.ro nu este raspunzator de calitatea produselor, de preturi sau de livrari. Toate acestea cad in sarcina magazinelor partenere.