Oferta 1 + 1 Gratis Pest Repeller 3in1 aparat anti rozatoare furnici gandaci de bucatarie

Oferta 1 + 1 Gratis Pest Repeller 3in1 aparat anti rozatoare furnici gandaci de bucatarie

Casa si gradina

130 lei260.22 lei

Reducere 50%

Catre Magazin

Profita chiar acum de 50% reducere la Oferta 1 + 1 Gratis Pest Repeller 3in1 aparat anti rozatoare furnici gandaci de bucatarie.
Ultrasonic Pest Repeller 3in1Ultrasonic Pest Repeller 3in1 are la baza o tehnologie avansata si puternica de indepartare a soarecilor sobolanilor gandacilor de bucatarie paienjenilor furnicilor si a altor insecte ce iti invadeaza casa. Pest Repeller 3in1 utilizeaza unde ultrasonice fluctuante deranjante pentru daunatori si und electromagnetice. Astfel acestia sunt indepartati acolo unde Ultrasonic Pest Repeller 3in1 actioneaza.Scapa chiar acum de daunatori fara a folosi produse chimice.Ultrasonic Pest Repeller 3in1 este sigur de utilizat in prezenta adultilor a copiilor a majoritatii animalelor de casa si chiar in apropierea produselor alimentare. Il poti folosi acasa la birou sau in orice alta cladire. Si nu uita Ultrasonic Pest Repeller 3in1 nu omoara si este prietenos cu mediul. ...

Alte produse de la Pestrepeller

Copyright © dlsit.ro
Proprietarul site-ului dlsit.ro nu este raspunzator de calitatea produselor, de preturi sau de livrari. Toate acestea cad in sarcina magazinelor partenere.