Oferta 1 + 1 Gratis Pest Repeller Pro aparat anti soareci sobolani furnici gandaci de bucatarie

Oferta 1 + 1 Gratis Pest Repeller Pro aparat anti soareci sobolani furnici gandaci de bucatarie

Aparate anti rozatoare

169.99 lei340.22 lei

Reducere 50%

Catre Magazin

Profita chiar acum de 50% reducere la Oferta 1 + 1 Gratis Pest Repeller Pro aparat anti soareci sobolani furnici gandaci de bucatarie.
Pest Repeller Pro anti rozatoare si insectePEST REPELLER PRO - este un aparat de ultima generatie care combina doua dintre cele mai puternice moduri de alungare a daunatorilor ( soareci sobolani gandacii de bucatarie furnici paienjeni etc) - Ultrasunetele si undele electromagnetice.Ultrasunetele sunt sunete de inalta frecventa care v-a alunga daunatoriii din casa dumnavoastra iar undele electromagnetice vor fi percepute de catre rozatoare si insecte ca niste cutremure de mica intensitate astefel fiind nevoiti sa paraseasca zona protejata de noul si inovativul PEST REPELLER PRO.PEST REPELLER PRO este o solutie fiabila si ecologica pentru indepartarea daunatorilor nedoriti pe propieetatea dumnavoastra si nu necesita consumabile sau substante chimice. Este usor de folosit si efficient ...

Alte produse de la Pestrepeller

Copyright © dlsit.ro
Proprietarul site-ului dlsit.ro nu este raspunzator de calitatea produselor, de preturi sau de livrari. Toate acestea cad in sarcina magazinelor partenere.